Kategorijo izdelkov

Dodaj: Vodik energije industrijske inkubacije osnove, soba 409, Standard Building, 1# Dangui Road, Južna Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu Province, Kitajska

Pošta: 201612

Tel: +86-511-80873088

Faks: +86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktna oseba: Jack Wang

E-pošta: jackwang@akwchina.com


Cev krtačo

AKW skupine je globalni dobavitelj cev premažemo z odlično performance.as krtačo proizvodnji, smo dolžni ponujajo najboljše sollutions za naše stranke in stranke, kot so visoko kakovost, cena, upravljanje stroškovno učinkovitih virov in dobro jamstvo. Katalog ščetke

Detailed description

AKW skupine je globalni dobavitelj cev premažemo z odlično performance.as krtačo proizvodnjo,
mi smo dolžni ponujajo najboljše sollutions za naše stranke in stranke, kot so visoko kakovost, cena, upravljanje stroškovno učinkovitih virov in dobro jamstvo.


imeCev krtačo
UporabaCev krtače pridejo v različnih možnosti, ki so idealne za čiščenje pištolo sodih, notranje cevi in dimne cevi, cevi konča, vodili in splošne strani aplikacij v luknje.
Cev ščetke so na voljo v štirih Narogušiti materialov; Visoko kakovostnega ogljikovega jekla, nerjavečega jekla, medenine žice in najlon. Ta serija ščetke in razširitev palice je bila razširjena in vključuje 1/4andquot; premer ščetke. Posebno 30andquot; razširitev palica kit je oblikovan za uporabo z te ščetke. Narogušiti velikosti so gradu-ated iz .006andquot; na majhen premer ščetke za .012andquot; na večje velikosti zagotoviti dosledno moč čiščenja. Vse enote, ki so kodirani spodaj so eno spiralo gradnje, vendar so na voljo tudi v dvojno stebla, eno spiralo kot tudi kot dvojni stebla, dvojno spiralo.
Po merikrtačo velikost in materiala lahko spremeni kot vaše zahteve.


Katalog ščetke


Hot Tags: Cev krtačo, krtačo
Sorodni izdelki
Feedback